Skriv til os

Vinduer & Døre

CHS Byggeservice håndterer både store og små opgaver for alle slags kunder

Når vinduerne eller dørene skal udskiftes eller repareres, anbefaler vi, at I får professionelle og erfarne fagfolk som os til at håndtere opgaven, så I sikrer jer et solidt og pænt resultat.

CHS Byggeservice håndterer både store og små opgaver for alle slags kunder – altid med udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Vi leverer blandt andet TRÆ/ALU, MALET FYRRETRÆ, MAHOGNI, PVC og flere forskellige malede sorter.

Mange fordele

Alt udføres naturligvis efter specialfremstilling på mål. Vi har eget snedkeri, så I kan være sikre på en løsning, der er skræddersyet efter ejendommen.

En udskiftning af de gamle vinduer og døre kan have stor betydning for isoleringen af bygningen. En god isolering betyder et bedre indeklima til gavn for jeres sundhed samt et bedre miljø og en lavere varmeregning.

Professionel rådgivning

Vi kommer gerne ud til jer og ser på ejendommen, så vi sammen kan vurdere potentielle løsningsmuligheder. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning, så resultatet bliver økonomisk rentabelt.

Hos CHS Byggeservice arbejder vi naturligvis kun med de bedste materialer fra nogle af branchens førende leverandører, herunder Rationel, Velfac, KPK og den lokale Hornum Vinduer.

Kontakt os, så vi kan tage en snak om jeres forestående projekt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 20 19 42 eller send en mail til chs@chsbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 20 19 42
chs@chsbyg.dk