Skriv til os

Renovering

Som tømrer tilbyder vi renovering i Aalborg og Aars omegn

Skal vinduerne og dørene i huset skiftes ud? Trænger kirken til en kærlig hånd, eller ønsker I et helt nyt badeværelse til firmaet? CHS Byg håndterer en bred vifte af opgaver for private, virksomheder og offentlige instanser.

Renovering af høj kvalitet

Skal du bruge en pålidelig og dygtig tømrer til at påtage din renoveringsopgave? Så tøv ikke med at give os et kald.

Vi har stor ekspertise i at få gamle bygninger til at fremstå som nye. Fokus er på helheden, så vi kan levere et resultat, der både er holdbart, funktionelt og pænt at se på – og som samtidig passer ind i ejendommens stil.

Gennem tiden har vi håndteret store såvel som små opgaver inden for alt fra parcelhuse til kirker, kontorer og børnehaver. Vores ekspertise spænder vidt, og det betyder, at vi kan tilbyde professionel rådgivning uanset opgavetype.

Fokus på dialogen

Vi ønsker at levere en løsning, som I kan glæde jer over i mange år frem. Derfor er dialogen vigtig – både før, under og efter opgavens udførelse. På den måde kan vi give dig en løsning med fokus på dine behov og ønsker uden forvirring og fejl i arbejdet. Det giver altså afsæt for det bedst mulige resultat.

Fordele ved renovering af boligen

Skal vi hjælpe dig med renovering af din bolig kan du se frem til flere fordele som et resultat af vores arbejde. Ved renovering kan du opnå en højere værdi på din bolig. Og vælger du at renovere facader, vinduer og døre, eller taget kan du også se frem til en fornuftig besparelse på den næste varmeregning.

Kontakt os og hør mere om renovering

Ønsker I at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for renovering, så kan i kontakte os allerede i dag på 21 20 19 42 for en uforpligtende samtale om din opgave. Du kan naturligvis også skrive en mail til chs@chsbyg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 20 19 42 eller send en mail til chs@chsbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 20 19 42
chs@chsbyg.dk