Skriv til os

Kloakarbejde

Står du og mangler en autoriseret kloakmester der kan udføre kloakarbejde for dig på din grund?

Så er du kommet til det rette sted. Som entreprenør hjælper vi flere kunder i Aalborg, Aars og omegn med diverse kloakopgaver.

Renovering og nyanlæg

Skal du have lagt ny kloak eller renoveret din eksisterende, kan vi uden tvivl hjælpe dig. Vores erfaring med kloakarbejde sikre dig en veludført og tilfredsstillende løsning der vil holde langt ud i fremtiden.

Som autoriseret kloakmester er der intet kloakarbejde vi ikke udfører. Vi påtager på store og små opgaver. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp med din kloak.

Kloakarbejde med kunden i fokus

Hos CHS Byg er fokus altid på kvaliteten af arbejdet og kundens behov. Uanset om opgaven indebærer tømrerarbejde, kloakarbejde eller andet kan du altid regne med veludført arbejde af os. Vores virksomhed er bygget på tilfredse kunder og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

TV inspektion

Er der mistanke om brud, revner eller andre skader i kloakken kan det være nødvendigt med en tv inspektion. Med en tv inspektion kan vi hurtigt få et grundigt overblik over kloakkens tilstand. På den måde kan vi hurtigt finde problemet og en løsning dertil.´

Rottespærre

Har du problemer med rotter eller vil du forebygge problemet i fremtiden før det opstår, kan vi også hjælpe med montering af en rottespærre i din kloak. På den måde sikre du dine afløb og kloakken mod de ubudne gæster.

Få et uforpligtende tilbud på kloakarbejde

Skal vi stå for arbejdet på din kloak er du mere end velkommen til at give os et kald på 21 20 19 42. Du kan også skrive til os på e-mail chs@chsbyg.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på arbejdet.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 20 19 42 eller send en mail til chs@chsbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 20 19 42
chs@chsbyg.dk