Skriv til os

Nyt tag

Går du og drømmer om et nyt tag til huset?

Så står vi klar med erfarne og dygtige fagfolk der kan udfører arbejdet effektivt og i høj kvalitet i Aalborg, Aars og andre omkringliggende områder. Taget bliver mærket af vind og vejr. Derfor er et solidt tag vigtigt, hvis det skal kunne holde i mange år, og hvis I ønsker at undgå store skader.

Alle tagtyper

CHS Byggeservice har stor erfaring med såvel nyt tag som udskiftning, reparationer og efterisolering efter gældende lovkrav. Vi står også gerne for hele byggeriet, hvis ønsket er et nyt hus eller et nyt virksomhedsdomicil.

Vi har eget snedkeri, hvilket betyder, at vi kan tilbyde specialfremstilling i mange henseender.

Vi håndterer alle typer tag, herunder beton, tegl, eternit, skifer og tagpap. Ingen opgave er for stor eller for lille – CHS Byg står altid til rådighed.

Kvalitet og kundens tilfredshed

Kvalitet, fornuftige priser og levering til tiden er vores kendetegn, og det bestræber vi os til enhver tid på at leve op til. Fokus er på vores kunders tilfredshed, og derfor skal den høje standard altid være i top uanset om der er tale om nyt tag, nybyggeri, kloakarbejde eller andre af vores ydelser.

Vi har mange faste kunder, som vælger os på grund af den kvalitet, vi leverer, og vi er naturligvis altid interesseret i at hjælpe nye kunder.

Fordele ved et nyt tag

Selvom tagarbejdet måske kan virke som en dyr affære, er det vigtigt at fokusere på fordelene. For det første er der ingen vej udenom arbejdet hvis taget er i for dårlig stand. Så det kan ikke betale sig at tænke for meget på negative aspekter du ikke kan gøre noget ved.

De stor besparelser du kan opnå på din varmeregning med et nyt tag med frisk isolering, kan være eksponentielle afhængig af tilstanden af det tidligere tag. Taget vil også være mere modstandsdygtigt overfor storme og uvejr.

Derfor kan det betale sig i det lange løb med et nyt tag.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Ønsker du at vi skal stå for konstruktionen af dit nye tag? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 21 20 19 42. Alternativt kan du også skrive til os via e-mail chs@chsbyg.dk eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på dit nye tag.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 21 20 19 42 eller send en mail til chs@chsbyg.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 21 20 19 42
chs@chsbyg.dk