CHS Byggeservice klarer alt inden for tilbygninger. Om det er et badeværelse, et ekstra kontor, et bryggers, en carport, udestue, et køkken, der skal flyttes, eller noget helt andet, kan vi tilbyde vores ekspertise.

Kreativ tankegang

Siden 2001 har vi leveret kvalitetsløsninger til private, erhverv og offentlige institutioner. Vi spænder vidt og kan derfor sørge for, at I får lige præcis den løsning, I ønsker.

Har I selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem. Mangler I inspiration, kan vi komme med forslag med afsæt i jeres stil. I kraft af vores mangeårige erfaring er vi vant til at tænke kreativt og se mulighederne i en ejendom.

Også totalentrepriser

Vi tager gerne totalentreprisen på projektet, hvor vi er tovholdere fra start til slut. Vi sørger for kontakten til andre faggrupper og tilser, at arbejdet hele tiden forløber, som det skal.

Udførelsen sker i samarbejde med vores dygtige underleverandører, som vi i mange år har haft et tillidsfuldt forhold til, og som vi ved, leverer lige så høj kvalitet, som vi selv gør. Det drejer sig blandt andet om murere, VVS-installatører, elektrikere og malere.

CHS Byggeservice står altid klar til at håndtere jeres opgave. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.